Rådgivning ved forsikringsskader

Få rådgivning til at få styr på din forsikringsskade

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvordan man er dækket af sin forsikring, og vide hvornår man er dækket. Med 15 års erfaring inden for forsikringsbrancen har Mieritz Consulting et indgående kendskab til selskabernes sagsbehandling og holdning til de mange forskelligartede bygningsskader. Slip for besværet og lad Mieritz Consulting rådgive dig i forbindelse med din forsikringsskade. Firmaet ved hvordan sagerne skal håndteres og sørger for, at dine tab bliver erstattet. Vi rådgiver ud fra vores mange års erfaring, og sætter os ind i hver enkelt sag, for at sikre, at der ikke opstår nogle misforståelser. Ud fra det skabes et grundlag for den bedste rådgivning.

Mieritz Consulting har en freelance aftale med Codan Forsikring, og derfor kan firmaet ikke indgå i aftaler, hvor Codan Forsikring er part i sagen.

Kompetencer:

Som forsikringsuddannet skadekonsulent kan Mieritz Consulting tilbyde forsikringsrådgivning i såvel ejerskiftesager samt i forsikringssager omfattende bygningsskader generelt. Firmaet arbejder løbende som konsulent for skadelidte i erstatningssager, og benyttes ligeledes som konsulent af forsikringsselskaber i erstatningssager, udarbejdelse af udbudsmateriale, tilsyn og skadeopgørelser.

Priser:

Der afregnes efter anvendt tid med en timepris varierende mellem kr. 500 – kr. 650 pr. time + moms. afhængig af hvor omfattende arbejdet er.

Der kan ved en del skadetyper afgives en overslagspris/tilbud, før der indgås en aftale.

Kontakt:

Mangler du rådgivning ved forsikringsskader, eller har du andre spørgsmål omkring rådgivning? Kontakt Mieritz Consulting, og så hjælper vi dig godt på vej. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, kan du kontakte os ved enten at ringe til 55 76 73 02, sende en mail til mieritz-consulting@mail.tele.dk eller udfylde vores kontaktformular til højre. Så finder vi en løsning til dig, og hjælper dig med at få din forsikringsskade dækket.

Få et tilbud