Køberrådgivning i Næstved og Vordingborg

FÅ KØBERRÅDGIVNING VED HUSKØB AF PRIVATE MINDRE EJENDOMME:

De fleste vil helst sikre sig, at alt er i orden med det hus, de skal til at købe. Der er flere faktorer, som skal undersøges, før man kan være sikker på, der ikke er nogle mangler eller fejl ved huset. Ved køb af bolig skal der foreligge et energimærke. I stort set alle bolighandler foreligger der ligeledes en tilstandsrapport samt en elsynsrapport. Hvordan vurderer man sådan nogle dokumenter? Og hvordan finder man de eventuelle fejl, der er i bygningen? Her kan køberrådgivning være løsningen.

Gennemgangen:

Ved en køberrådgivning bliver bygningen gennemgået med køber uden sælgers tilstedeværelse. Dokumenter gennemgås, herunder tilstandsrapporten, energimærke og elsynsrapport. Evt. udgifter til udbedring af registreret skader vurderes inden køb. Gennemgangen kan efter aftale evt. afsluttes med en skriftlig rapport. En gennemgang tager typisk 3-4 timer, og giver køber et langt bedre grundlag at handle ud fra. En kapitalisering af registrerede skader kan ofte være medvirkende til en reduktion i købsprisen. De fleste advokater anbefaler, at der før køb gennemføres en købergennemgang.

Hvis det ønskes kan der udarbejdes et projekt til renovering eller tilbygning med budget.

Grundighed:

Hos os arbejder engagerede ingeniører, som er godkendte til at udføre tilstandsrapporter, el-syn og energimærkning af små og store ejendomme. Medarbejdernes mange års erfaring gør, at købsrådgivning gennem Mieritz Consulting bliver grundigt gennemført. Du kan være sikker på, at alle faktorer bliver undersøgt, inden du skriver under på købet af dit nye hus. Med en køberrådgivning er du bedre stillet i forhold til at udføre handlen.

Priser:

Priser på en købergennemgang, vil afhængig af bygningens størrelse, tilstand og beliggenhed udgøre mellem kr. 3.000 – kr. 5.000 inkl. moms. Ved kalkulation og/eller skriftlig rapport, skal der påregnes et tillæg.

Kontakt:

Bor du i området omkring Næstved og Vordingborg, og har du spørgsmål til køberrådgivning, hvorfor det er vigtigt, eller hvordan det foregår, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at udfylde kontaktformularen til højre, ringe til 5576 7302 eller sende en mail til mieritz-consulting@mail.tele.dk.

Få et tilbud